Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Βαθμολογία 5η αγωνιστική (ολοκληρωμένη)


Άτλας - Ατρόμητος 1-2 (φιλικό)

Φιλική αναμέτρηση στα Θυμιανά σήμερα το απόγευμα ανάμεσα στον γηπεδούχο Άτλα και τον Ατρόμητο. Ο αγώνας τέλειωσε με νίκη 2-1 του Ατρομήτου μετά από ένα ήσυχο όπως αναμενόταν ματς.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους, ενώ από πλευράς Ατρομήτου, πέραν των φιλότιμων «μικρών», χρησιμοποιήθηκε και ο Δίκας.

Ο Παντελής Σούκας τα δυο γκολ του Ατρομήτου και ο Παλάβρας με πέναλτι από πλευράς Άτλαντα, σημείωσαν τα γκολ της φιλικής αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος ευχαριστεί την διοίκηση και την ομάδα του Άτλαντα, για τον φιλικό αγώνα και την φιλοξενία. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα για τον Άτλαντα. 

Το 1-1 με πέναλτι του Παλάβρα
Το 2-1 του Παντελή Σούκα με πλασέ


Ο Δίκας και οι "μικροί"

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Θα πληρώσουμε και για το Ε 69!!!!


Αν νομίζατε ότι η Εφορία αδρανεί είστε γελασμένοι. Ετοιμαστείτε για το νέο φόρο στο νέο έντυπο της εφορίας, επονομαζόμενο ως Ε 69. Πρόκειται για την ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ. Κάτι αντίστοιχο με το Ε 9.

Πατήστε πάνω στο έγγραφο να ανοίξει σε νέο παράθυρο και απολαύστε την ευρηματικότητα των Ελλήνων, ακόμα και όταν έχει μαυρίσει η ψυχή τους και έχει αδειάσει η τσέπη τους.


Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Βαθμολογία 5η αγωνιστική



Σε εκκρεμότητα ο αγώνας Α.Ε. ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ - ΚΑΡΥΕΣ

Δάφνη - Ατρόμητος 3-1


Τελικό σκορ 3-1 για την Δάφνη που νίκησε απόλυτα δίκαια ένα πολύ μέτριο Ατρόμητο του δεύτερου 45λεπτου.   
Καλύτερος ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο αλλά καλύτερη πιο ουσιαστική  και αποτελεσματική η Δάφνη της επανάληψης ανέτρεψε το σκορ.
Άριστη η διαιτησία του κυρίου Ευσταθίου και των βοηθών του.

Β΄ Ημίχρονο

Και πάλι ο Σεζένιας σε έφοδο βρέθηκε σε θέση τετ τετ, αλλά και πάλι νικήθηκε από τον Σταθάκη στο 90΄.

Χαμένη ευκαρία για Δάφνη με τον Φεγγουδάκη στο 83΄

Αντίδραση επιτέλους του Ατρομήτου αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μεγάλες ευκαιρίες σε σουτ του Νιάκα και κεφαλιά του Σέργη απέκρουσε  σωτήρια ο Σαββίδης στο 81΄

Σέντρα του Φεγκουδάκη και Σεζένιας με κεφαλιά το 3-1 στο 75΄.

Σεζένιας μεγάλη ευκαιρία για το 3-1, απέκρουσε ο Σταθάκης.

Ανατροπή σκηνικού για τη Δάφνη πάλι με το Ζαμπετάκη στο 65΄ και 2-1 μπροστά η Δάφνη Δαφνώνα.

Γκολ η Δάφνη με τον Ζαμπετάκη και 1-1 δίκαια καθώς ο Ατρόμητος έχει μείνει στα αποδυτήρια.

Με τη σέντρα χαμένο τετ α τετ του Ζαμπετάκη μπροστά στον Σταθάκη. Και αμέσως μετά σουτ του Ξύδα άουτ. Ο Ατρόμητος μπήκε υπνωτισμένος στο δεύτερο ημίχρονο.

Α΄Ημίχρονο

Αποτελέσματα ημιχρόνου στους άλλους αγώνες. 
Κοφινάς - Όμηρος 0-2
Καλαμωτή - Κανάρης 0-0
Πύργος - Αναγέννηση 1-0 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ με 1-0. Μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα κρίνεται ως δίκαιο.

Σημαντική φάση για την Δάφνη. Σέντρα από αριστερα για τη Δάφνη στο 30΄, με τον επερχόμενο Παπαλάνη στο δέυτερο δοκάρι, προ κενής εστίας να στέλνει την μπάλα άουτ.  

Καλύτερος ο Ατρόμητος μέχρι στιγμής, πήρε κεφάλι στο σκορ στο 18΄με τον Νιάκα. Είχε ευκαιρία νωρίτερα με τον Νύκτα ενώ μοναδική φάση ως τώρα της Δάφνης ήταν σε ένα σουτ του Ζαμπετάκη. Κίτρινη κάρτα έχει δεχτεί δίκαια ο Σίμος Σούκας. Άριστη μέχρι στιγμής η διαιτησία.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Οι διαιτητές του αγώνα Δάφνη - Ατρόμητος


Το διαιτητικό τρίο που ορίστηκε με αντίπαλο την ομάδα της  Δάφνης Δαφνώνα, αποτελείται από τους κυρίους Ευστρατίου, Λιβανίδη και Πιτταούλη

Καλή επιτυχία στο έργο τους

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Βαθμολογία 4η αγωνιστική


Το "φουσκωτό" είναι εν πλώ για να γίνει το Δάφνη - Ελάτα

Ο αγώνας της Δάφνης με την Ελάτα θα διεξαχθεί κανονικά. Το πρόβλημα με τα δελτία της Ελάτα που προέκυψε, λύθηκε καθώς  "φουσκωτό" ήδη είναι εν πλω και επιστρεφει από "Μυτιλήνη".


Το ωραιότερο γκολ του Σίμου Σούκα


Χτες το απόγευμα στον Αι Γιώργη ο αρχηγός της ομάδος μας Σίμος Σούκας, βρέθηκε σε ένα άλλου είδους «γήπεδο» αλλά και πάλι σκόραρε. Ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του Μαρκέλλα, πετυχαίνοντας το ωραιότερο γκολ της ζωής του.

Ευχόμαστε στο πανέμορφο αυτό αντρόγυνο, ευτυχία, υγεία, μακροημέρευση και καλούς απογόνους (κατά προτίμηση αγόρια βέβαια για να έχουμε παίκτες στο μέλλον).


Το γλέντι του γάμου έγινε στο μαγαζί του Κύλη όπου όπως ήταν φυσικό υπήρξε κέφι, χορός, διασκέδαση, σε ένα άριστο περιβάλλον. Ξεχωρίσαμε μερικές φωτογραφίες, ενδεικτικές από την όλη βραδυά.





























Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Τσάμπα «ρεύμα»

Η οικονομική κατάσταση όλο και δυσκολεύει το πορτοφόλι μας. Ορίστε λοιπόν ένας εύκολος  και ανέξοδος τρόπος να φωτίζουμε σκοτεινούς χώρους, κατά την διάρκεια της ημέρας. Το βίντεο που βλέπεται είναι από στις παράγκες της Μανίλας στις Φιλιππίνες.

Τι κάνουμε? Παίρνουμε ένα άδειο μπουκάλι π.χ. από εμφιαλωμένο νερό, το γεμίζουμε με καθαρό νερό και προσθέτουμε τρία καπάκια  χλωρίνη. Κλείνουνε αεροστεγώς το καπάκι (π.χ. με σιλικόνη), το προσαρμόζουμε με τον τρόπο που βλέπουμε στο βίντεο στην οροφή (ή ανάλογα πως εξυπηρετεί) και έχουμε μία «λάμπα» απόδοσης 15-20 Watt φωτισμού. Όσες περισσότερες φιάλες τόσο περισσότερος φωτισμός.

Ιδανική λύση για σκοτεινούς χώρους (αποθήκες ή υπόγεια), όπου είτε δεν έχουμε την δυνατότητα είτε δεν θέλουμε να καταναλώσουμε ρεύμα. Πιο επιστημονικά μπορούμε να ονομάσουμε αυτή την «λάμπα» ως Φωτοσωλήνα μηδενικού κόστους.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ατρόμητος – Α.Ε. Χίου/Βροντάδου 5-0

Εύκολη νίκη του Ατρομήτου επί της Α.Ε. Χίου/ Βροντάδου, με τις όποιες δυσκολίες να τις αντιμετωπίζει μόνο στο πρώτο 45λεπτο που έληξε 0-0. Η διαφορά δυναμικότητας που ήταν εμφανής, έφερε τα γκολ στην επανάληψη.

Σκόρερ των νικητών ήταν κατά σειρά οι Ματέρης, Σέργης, Γκιάλης, Παντελής Σούκας και Σίμος Σούκας.

Υποδειγματική η διαιτησία του κυρίου Ευστρατίου και των βοηθών του.


Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Οι διαιτητές του αγώνα Ατρόμητος – Α.Ε. Χίου/Βροντάδου


Το διαιτητικό τρίο που ορίστηκε με αντίπαλο την ομάδα της  A.E. Χίου/Βροντάδου, αποτελείται από τους κυρίους Ευστρατίου, Επιτροπάκη και Πιτταούλη.

Ο κύριος Ευστρατίου διαιτήτευσε πέρσι 3 αγώνες του Ατρομήτου. Τους:

14η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-4

15η ΕΛΑΤΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-3

18η ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΥΡΓΟΣ 3-1

Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη, κατόπιν αιτήματος του Ατρομήτου,  προκειμένου να μην «διαταραχθεί» ο γάμος του αρχηγού της ομάδας μας Σίμου Σούκα, στις 15 του μηνός.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τελικά 1 αγωνιστική ο Σεζένιας


Το συγκεκριμένο άρθρο το είχαμε έτοιμο την επομένη της ποινής του Σεζένια, αλλά περιμέναμε αντιδράσεις. Τελικά η ποινή του ποδοσφαιριστή της Δάφνης ορθά σήμερα διορθώθηκε.

Σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως λοιπόν η ποινή των δύο αγωνιστικών που είχε επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή, στον ποδοσφαιριστή Σεζένια της Δάφνης. Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. πως τιμωρήθηκε ΓΙΑ ΑΣΕΜΝΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ.

Πολύ απλά ανατρέξαμε στον πειθαρχικό κώδικα στο άρθρο 10 και ψάχνουμε πότε ένας ποδοσφαιριστής τιμωρείται με 2 αγωνιστικές, υπενθυμίζοντας:

1) Στον συγκεκριμένο αγώνα ο Σεζένιας ήταν ο αρχηγός της Δάφνης
2) Μόνον όταν η ποινή είναι πάνω από μία αγωνιστική, υπάρχει επαύξηση κατά το ήμισυ, αν πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας.
3) Σωστά αποβλήθηκε διότι στο άρθρο 8 του κώδικα αναγράφει στην παράγραφο 5 περίπτωση (στ) : άσεμνα, προσβλητικά ή υβριστικά ή χειρονομίες. Η Επιτροπή έκρινε ως ΑΣΕΜΝΑ

Σύμφωνα με το ΓΙΑ ΑΣΕΜΝΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ , αυτό κατά την άποψή μας, εντασσόταν μόνο στο (Ι) της παραγράφου (α) στο άρθρο 10, δηλαδή για ανάρμοστη συμπεριφορά σε αξιωματούχο αγώνα. Δηλαδή στον βοηθό (και όχι τον επόπτη διότι δεν λέγονται πλέον επόπτες), οπότε τιμωρείται με 1 αγωνιστική. Επειδή ρωτήσαμε τον ποδοσφαιριστή για το τι είπε και έκανε, σε συνδυασμό με το τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, για αυτό το λόγο εκτιμήσαμε ότι η ποινή του πρέπει να λογιστεί ως ανάρμοστη συμπεριφορά.


Με 2 αγωνιστικές τιμωρείται ένας ποδοσφαιριστής όταν αποβάλλεται εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς – έργω ή λόγω – ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδος. Ο Σεζένιας δεν εντάσσεται σε αυτή την περίπτωση.

Με 3 αγωνιστικές αν βιαιοπραγήσει ή έχει βάναυση συμπεριφορά, σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδος. Ο Σεζένιας δεν εντάσσεται σε αυτή την περίπτωση.

Με 4 αγωνιστικές αν είχε υβριστική συμπεριφορά - λόγω ή έργω – προς τον διαιτητή, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητή κ.λ.π που δεν είχε επίσης ο Σεζένιας διότι το «ΑΣΕΜΝΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ» δεν είναι υβριστική συμπεριφορά.

Απορίας άξιον τι σκέφτηκε η επιτροπή και επέβαλε 2 αγωνιστικές. Ελπίζουμε όχι γιατί  ήταν αρχηγός, διότι σε αυτή την περίπτωση θα υπενθυμίσουμε την παράγραφο 3 στο άρθρο 10 που λέει ότι: όταν οι προαναφερόμενες ποινές αποκλεισμού, για τις οποίες επιβάλλονται ποινές μεγαλύτερες της μία (1) αγωνιστικής, προκειμένου για τους αρχηγούς των διαγωνιζομένων ομάδων, επαυξάνονται κατά το ήμισυ.

Με λίγα λόγια αυτό το 2 αγωνιστικές, δεν προέκυπτε από πουθενά και ήταν παντελώς αυθαίρετο. Το άσχημο είναι πως έδωσε δικαίωμα για παντελώς άκαιρα σχόλια του τύπου, ότι ο Σεζένιας έπεσε στα «μαλακά» λόγω του επικείμενου αγώνα με τον Ατρόμητο και για αυτό τιμωρήθηκε μόνο με δύο αγωνιστικές και όχι πολλές παραπάνω. Κατά την άποψη μας η επιτροπή έκρινε λάθος διότι ο Σεζένιας έπρεπε να τιμωρηθεί μόνο με μία αγωνιστική.


Σωστά έστω και εκ των υστέρων διόρθωσαν την ποινή. Με την διαφορά οτι στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. αντί για άσεμνη χειρονομία, από την στιγμή που θέλουν (και πολύ σωστά κάνουν) να γράφουν το λόγο της ποινής, να το διορθώσουν για το τυπικό μέρος του λόγου και να γράψουν για ανάρμοστη συμπεριφορά. Στο άρθρο 10 δεν υπάρχει πουθενά το άσεμνη χειρονομία

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Αναγέννηση – Ατρόμητος 1-4

Άνετη σε γενικές γραμμές νίκη του Ατρομήτου, με 4-1 επί της φιλότιμης Αναγέννησης στην Καλλιμασιά. Οι Αγιοργούσοι άξιζαν την νίκη καθώς ήταν η ομάδα που έπαιξε καλύτερα σε όλο  τον αγώνα.

Μόλις στο 3΄ κεφαλιά του Παντελή Σούκα πέρασε άουτ αλλά στο 6΄και μετά από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ του Νιάκα, ο αειθαλής Σέργης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.


Με τον Ατρόμητο να συνεχίζει καλύτερο και την Αναγέννηση να υστερεί επιθετικά, ήρθαν να προστεθούν και άλλες  φάσεις, Πρώτα ένα καλό σουτ του Κύλη στο 12΄που υποχρέωσε τον Πνευματικούδη σε ωραία απόκρουση και ακολούθως μία επίθεση του Ατρομήτου όπου μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, ο Νύκτας Κ. πλάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον επερχόμενο Νιάκα, ο οποίος στο 15΄(επιτέλους) βρήκε δίχτυα


Η Αναγέννηση μπήκε στον αγώνα, σε μία περίοδο που ο Ατρόμητος φλυαρούσε μεταξύ κέντρου και αντίπαλης μεγάλης περιοχής, στην πρώτης της αξιόλογη φάση.  Ο Καζάκος μπήκε από αριστερά πλασάροντας επιτυχώς τον εξερχόμενο Σταθάκη στο 38΄μειώνοντας το σκορ.


Στην επανάληψη η πρωτοβουλία και η ανωτερότητα του Ατρομήτου συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα μετά το αριστερό δοκάρι του Σέργη στο 50΄, στο 53΄ και πάλι ο Νιάκας (απίστευτα πράγματα), με δυνατό σουτ να κάνει το 3-1. Στο 65΄ο Σταθάκης στέρησε από την Αναγέννηση την μείωση με ωραία απόκρουση στο αριστερό «Γ».


Για να φτάσουμε στο 80΄, όταν μετά από ωραία επίθεση του Ατρομήτου ο Σίμος Σούκας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1.



Από πλευράς Ατρομήτου θα θέλαμε να σταθούμε στην απόδοση του «μικρού» Ποδιά, που αποτελεί κέρδος για τον Ατρόμητο. Ουσιαστικός και φιλότιμος σε όλο τον αγώνα, ίσως ήταν ο ποδοσφαιριστής που δέχτηκε τις λιγότερες παρατηρήσεις από τον κόουτς Παπαθεοδώρου κατά την διάρκεια του αγώνα. Μπράβο στο νεαρό.


 Η διαιτησία του κυρίου Πολυτάρχου και των βοηθών του, ήταν σε γενικές γραμμές εξαιρετική.


Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Σχεδόν μισός ο Ατρόμητος κόντρα στην Αναγέννηση


Τα προβλήματα που δημιουργούν οι πάσης φύσεως απουσίες στον Ατρόμητο συνεχίζονται μάλλον αυξανόμενα. Πιο συγκεκριμένα για διάφορους λόγους, αυτή την αγωνιστική θα απουσιάζουν οι Γκιάλης, Δίκας, Ζαννίκος, Κολύβας, Κούτικας, Μπουγιαμάς, Μυρμιγκούσης, Νύκτας Δ., Παπαγιαννάκης, Ρυμικής, Τώρας, Βέκιος και Φλάμος. Αισίως δηλαδή 13. Οι επιλογές του κόουτς Παπαθεοδώρου για την ενδεκάδα, όπως είναι πλέον φανερό, γίνονται παντελώς οριακά.
Θα ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Οι διαιτητές του αγώνα Αναγέννηση - Ατρομήτος


Το διαιτητικό τρίο που ορίστηκε με αντίπαλο την ομάδα της  Αναγέννησης, αποτελείται από τους κυρίους Πολυτάρχου, Λιβανίδη και Τορούνογλου.

Ο κύριος Πολυτάρχου πέρσι διαιτήτευσε δύο αγώνες του Ατρομήτου

16η αγωνιστική ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΩΝ 6-1
29η αγωνιστική ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1-1

Καλή επιτυχία στο έργο τους.

Τα 3 πέναλτι της Καλαμωτής και τα λάθη της διαιτησίας

Πολύς λόγος και αναμενόμενα, έγινε και θα γίνει για το πέναλτι της Καλαμωτής, που επαναλήφθηκε δύο φορές. Παγώσαμε το βίντεο που αναρτήθηκε στο sportchios και στη chiospress την στιγμή της εκτέλεσης και των τριών πέναλτι.

Η εικόνα δείχνει ότι ο Σαββίδης πράγματι είχε βγει έξω από την γραμμή τέρματος κάνοντας το παραπάνω βήμα, πριν οι παίκτες της Καλαμωτής έρθουν σε επαφή με την μπάλα. Οπότε σύμφωνα με την αυστηρή τήρηση του κανονισμού σωστά επαναλήφθηκε δύο φορές.

Ωστόσο, ο βοηθός εφόσον έτσι έκρινε, θα έπρεπε το πέναλτι να επαναληφθεί και τρίτη φορά. Και επειδή ο Σαββίδης, όπως και η πλειονότητα των τερματοφυλάκων σε όλο τον κόσμο κινούνται πριν το χτύπημα, θα έπρεπε να επαναλαμβάνεται μάλλον ακόμα.

Να βάλουμε όμως και μία παράμετρο για την οποία ουδείς αναφέρθηκε ως τώρα και έχει να κάνει με τον διαιτητή.  Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν ο διαιτητής έδειξε ως όφειλε κίτρινη στον Σαββίδη για αντιαθλητική συμπεριφορά την στιγμή που επαναλήφθηκε πρώτη φορά το πέναλτι. Αν δεν έδειξε κακώς. Αν έδειξε, σύμφωνα και πάλι με τον κανονισμό, θα έπρεπε την στιγμή που δόθηκε επανάληψη για δεύτερη φορά, να δεχτεί και νέα κίτρινη και να αποβληθεί. Άρα κατά την άποψή μας ο Σαββίδης κακώς δεν αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Η ουσία είναι ότι πολύ δύσκολα οι διαιτητές μπορούν να στερήσουν στον τερματοφύλακα αυτό το παραπάνω βήμα πριν εκτελεστεί το πέναλτι. Αυτό το βήμα του τερματοφύλακα όσο και αν αντιβαίνει με την κατά γράμμα τήρηση του κανονισμού, έχει πλέον παγιωθεί. Αρκεί να δείτε αγώνες τσάμπιονς λιγκ και αντίστοιχες φάσεις.

Όλα έχουν να κάνουν με την εμπειρία των διαιτητών. Ο βοηθός πήρε ένα ρίσκο που δεν του βγήκε λόγω της ικανότητας του Σαββίδη. Δεν υπολόγισε αν θέλετε την πιθανή «ανικανότητα» των παικτών της Καλαμωτής να ευστοχήσουν. Με αποτέλεσμα στο τρίτο πέναλτι που και αυτό έπρεπε να επαναληφθεί, να εκτεθεί. Κατά την άποψή μας δεν έπρεπε να δοθεί επανάληψη του πέναλτι διότι ο Σαββίδης έκανε το ένα κλασικό βήμα και όχι 2-3 ώστε να είναι εξόφθαλμη η παράβαση.

Εκτιμούμαι ότι εκτέθηκε και ο διαιτητής ο οποίος θα έπρεπε να αποβάλει τον Σαββίδη. Το λάθος λόγω της απειρίας του βοηθού, οδήγησε σε λάθη και τον διαιτητή που μάλλον προσπάθησε να καλύψει τα ακάλυπτα. Αποτέλεσμα όλοι έχουν δίκιο να φωνάζουν.

ΠΕΝΑΛΤΙ 1
ΠΕΝΑΛΤΙ 2


ΠΕΝΑΛΤΙ 3