Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η βαθμολογία ως τώρα


Η βαθμολογία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα καθώς υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες. 


Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

28 Μαρτίου το Βαρβασιακός - Ατρόμητος

Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα λόγω απουσίας "μικρών". 
Ο αγώνας θα γίνει στην Καλλιμασιά στις 28 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη. Η ώρα του αγώνα δεν είναι ακόμα γνωστή. 

Υ.Γ.
Ο φίλος στα σχόλια έχει δίκιο. Ο λόγος είναι ότι λόγω των αγώνων μικτών ομάδων (προβλέπεται) και λόγω τραυματισμών (άσχετο αλλά έτυχε), ο Ατρόμητος ξέμεινε από "μικρό", οπότε και ζήτησε αναβολή του αγώνα όπως δικαιούται. 

Ο Χιώτικος τύπος για το ντέρμπι

"Διάσημη" η φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς των παικτών μας.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Βαθμολογία 18η αγωνιστική

Σε εκκρεμότητα οι αγώνες που αναβλήθηκαν ή διακόπηκαν

Ατρόμητος - Δάφνη 2-1

Δίκαιη νίκη για τον Ατρόμητο στο ντέρμπι της αγωνιστικής επί της Δάφνης με 2-1. Οι Αγιωργούσοι πλήρωσαν το νωθρό ξεκίνημα, με συνέπεια ύστερα από ένα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Σκούφαλος στο 9΄με ωραία εκτέλεση άνοιξε  το σκορ, στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία του κήπερ Γωνιά.


Μετά το 20λεπτο ο Ατρόμητος ισορρόπησε  και ισοφάρισε στο 30΄ με προβολή του Ζαννίκου. Προηγήθηκε σύγχυση στην περιοχή των Δαφνούσων, με τον σκόρερ να το εκμεταλλεύεται άψογα.


Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ήταν γενικά καλύτερος. Κυκλοφόρησε ωραία τη μπάλα, έκανε όμορφους συνδυασμούς και είχε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες με το Νύχτα και τον Παντελή Σούκα. Τη νίκη έδωσε ο Κώστας Νύκτας στο 48΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος , γύρισε στον ίδιο, ο οποίος με νέο σουτ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο.


Ως τελική εικόνα μπορούμε να πούμε πως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα, αφενός μεν είδαν ποιοτικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες και αφετέρου θα συμφωνούν πως η νίκη του Ατρομήτου ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Η διαιτησία δεν είχε προβλήματα. Μία δύσκολη φάση υπήρξε στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Παντελής Σούκας πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε καθώς κατά τον κύριο Γιάχο, προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Δεν έχουμε άποψη, συνεπώς δεχόμαστε την κρίση του.
   
Συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές μας, στον προπονητή μας και τους φιλάθλους μας. Καλή συνέχεια.


 

  

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Καλαμωτή - Ατρόμητος 5-3 (στα πέναλτι)

ΠΕΝΑΛΤΙ: 17:41 Γαλάτουλας ευστοχεί 5-3 και στέλνει την Καλαμωτή στο τελικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμωτής.
Τομάζος 4-3 . Κακή εκτέλεση το έχασε
Τριανταφύλλου 4-3
Δίκας 3-3
Σελάλα 3-2
Σ.Σούκας 2-2
Σταματελόπουλος 2-1
Γκιάλης σούταρε, απέκρουσε ο Ορφανούδης και ο βοηθός υπέδειξε επαναληψη και 1-1
Γρίγος 1-0

ΠΑΡΑΤΑΣΗ: 17:28 Τέλος παράτασης 0-0. Οδηγούμαστε πλέον στα πέναλτι.

17:23 Ένα καλό φάουλ που κέρδισε ο Ατρόμητος και εκτέλεσε ο Σ.Σούκας πέρασε ανεκμετάλευτο.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης. Συνεχίζει ο Σταθάκης που πατάει καλύτερα. Στη θέση του Σέργη πέρασε ο Φλάμος, με τον Σίμο Σούκα πλέον να περνά μπροστά. Απλά αναφέρουμε ότι λόγω απουσιών στην άμυνα, ο Σίμος Σούκας ξεκίνησε αριστερό μπακ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου παράτασης 0-0. Πρόβλημα με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Σταθάκη, ο οποίος κουτσαίνει. Αν δεν μπορεί να συνεχίσει, θα πρέπει να βγεί ο Σέργης ή ο Γεωργούλης για να μπει ο Γωνιάς.

Κακό ματς στα πρώτα λεπτά της παράτασης με πολλές διακοπές, όπως και στον υπόλοιπο αγώνα.

Το 90λεπτο που είχε γενικά μέτριο θέαμα, δεν είχε νικητή οπότε μοιραία οδηγηθήκαμε στην παράταση που αρχίζει σε λίγο και θα σας ενημερώσουμε για ότι συμβεί.

Ο αγώνας κύλισε με μία ελαφρά υπεροχή του Ατρομήτου, αλλά τις κλασικές φάσεις (δύο) για να σκοράρει, τις είχε η Καλαμωτή.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε δύο σοβαρά λάθη. Δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του Σέργη ενώ λίγο αργότερα, μάλλον για να ρεφάρει το λάθος του, χαρίστηκε σε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Νιάκα που θα ήταν αποβολή.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Καλαμωτή - Ατρόμητος για το κύπελλο

Αύριο η ομάδα μας παίζει για τον θεσμό του κυπέλλου κόντρα στην Καλαμωτή, για την πρόκρισή της στο τελικό.
Όσοι από τους φιλάθλους μας ευκαιρούν, ας ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τι Γκάλης τι Γκιάλης?

Κύριε Παπαθεοδώρου υπάρχει καμία διαφορά εκτός από το νεαρό της ηλικίας? Δε νομίζω ε?


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις

Σεβόμαστε τον κόπο του καθενός ανεξαιρέτως, αλλά άμα διαβάζουμε κάτι τέτοια … «Επίσης πλέον όσοι οικειοποιούνται δικές μας ειδήσεις, χωρίς να αναφέρουν πηγή, είτε είναι site, είτε εφημερίδες, είτε κανάλια, θα βρίσκονται και εκείνοι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη»… στεναχωριόμαστε ελαφρώς, όπως και να το κάνουμε.

Πάντως όποιος ξέρει που βρέθηκε αυτό το σηματάκι του Κοφινά, θα του πούμε ένα μεγάλο μπράβο.

Για να πρωτοτυπήσουμε πάντως σας έχουμε άλλο ένα "ακυκλοφόρητο".


Καλά ξεμπερδέματα, αν και δεν θα έπρεπε να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Κρίμα είναι ας το ξανασκεφτούν οι αντιμαχόμενες πλευρές.  


ΚΑΠ: Ακατάλληλο γήπεδο (λόγω βροχής)

Σε σχόλιο φίλος ζήτησε να μάθει τι λέει ο ΚΑΠ, στην περίπτωση ακαταλληλότητας γηπέδου λόγω βροχής. Από το άρθρο 10 κράτησα τα ενδιαφέροντα αποσπάσματα.

1. Eνα γήπεδο επιτρέπεται να χαρακτηριστεί ακατάλληλο πριν ή μετά την έναρξη του αγώνα μόνο στις ακόλουθες εξαιρετικές περιπτώσεις, από τις οποίες είναι δυνατό να δημιουργηθεί κίνδυνος για τους αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές.

α) Όταν, εξ αιτίας της βροχής ο αγωνιστικός χώρος έχει γίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό λασπώδης και για τον λόγο αυτό η κίνηση των ποδοσφαιριστών είναι δύσκολη και κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

β) Όταν, από τη βροχή, ο αγωνιστικός χώρος έχει πλημμυρίσει σε διάφορα σημεία του από νερά, σε τέτοιο βαθμό που όταν η μπάλα πέφτει σ' αυτά να μην αγγίζει το έδαφος.

Για τη δυνατότητα της διεξαγωγής ή της συνέχισης ενός αγώνα από την άποψη της καταλληλότητας ή όχι του γηπέδου μόνος αρμόδιος ν' αποφασίσει είναι ο διαιτητής, οι δε ομάδες που αγωνίζονται έχουν υποχρέωση να συμμορφώνονται σε οποιαδήποτε απόφασή του χωρίς να έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση.

Δεν επιτρέπεται καταρχήν στη διοργανώτρια αρχή η αναβολή αγώνα λόγω ακαταλληλότητας γηπέδου. Σε εξαιρετικές όμως περιπτώσεις επιτρέπεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή λόγω ανωτέρας βίας που επιβεβαιώνονται με σχετικό έγγραφο και της αστυνομικής διεύθυνσης στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει το γήπεδο 24 ώρες τουλάχιστον πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.


Ετοιμαστείτε

Για όσους δεν κατάλαβαν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο χάλασε το σύστημα θέρμανσης και ο κύριος έβαλε ξυλόσομπα.


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Όχι, δεν είναι η Ρώμη επί Νέρωνος…είναι η Αθήνα επί ΔΝΤ




ΚΑΠ: Οικονομική Οργάνωση – Επιστασία και Διαχείριση Αγώνων

Μας ρώτησαν διάφοροι φίλοι τι λέει ακριβώς ο ΚΑΠ για το θέμα των ημερών. Από δύο τοπικές ΕΠΣ (Ηρακλείου και Αιτωλοακαρνανίας), σας μεταφέρω τα αποσπάσματα των προκηρύξεων τους, που ενδιαφέρουν

EΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σε περίπτωση υποβολής χρηματικής ποινής σε σωματείο σύμφωνα με τις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα, αν αυτή δεν εξοφληθεί εντός είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης της διοργανώτριας, κάθε αγώνας της ομάδος που οφείλει δεν ορίζονται και κατακυρώνονται υπέρ της αντιπάλου. Σε περίπτωση δε ορισμού του αγώνα ή διεξαγωγής του, οποιοσδήποτε δύνανται να προσβάλει τον ορισμό και το αποτέλεσμα του αγώνα. Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σε περίπτωση επιβολής χρηματικής ποινής σε σωματείο σύμφωνα με τις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα, αν αυτή δεν εξοφληθεί, εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης, στην διοργανώτρια, κάθε αγώνας της ομάδος που οφείλει δεν ορίζεται και κατακυρώνεται υπέρ της αντιπάλου. Σε περίπτωση δε ορισμού του αγώνα ή διεξαγωγής του, οποιοσδήποτε δύνανται να προσβάλει τον ορισμό και το αποτέλεσμα του αγώνα.
Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ.

Βαθμολογία σε 17 αγώνες

Μετά τις αναβολές των δύο αγώνων και την διακοπή στο Κοφινάς - Κανάρης, η βαθμολογία έχει μεταβληθεί ως εξής.


Αναβολές αγώνων

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκαν οι αγώνες:

Ηρακλής – Βαρβασιακός
Αναγέννηση - Καρυές

Το Κοφινάς - Κανάρης διεκόπη στο ημίχρονο με το σκορ 0-0

ΑΕ/Χίου Βροντάδου – Ατρόμητος 0-5

Με νίκη συνέχισε ο Ατρόμητος καθώς επιβλήθηκε επί της ΑΕ/Χίου Βροντάδου με 5-0, σε ένα αγώνα που διεξήχθη υπό συνεχόμενη δυνατή βροχή. Ανώτερη η ομάδα μας σε όλο τον αγώνα, νίκησε δίκαια την αντίπαλό μας, που είχε κορυφαίο σε απόδοση τον τερματοφύλακα Χαβιάρα.
Πλασματικό το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου καθώς η ομάδα μας έχασε τα «άχαστα». Πιο αποτελεσματική στην επανάληψη βρήκε τέσσερις φορές δίχτυα ενώ θα μπορούσε να βρει περισσότερες. Από πλευράς ΑΕ/Χίου Βροντάδου υπήρξε μόνο μία καλή φάση στο 90λεπτο.Τα γκολ της ομάδος μας σημείωσαν οι Κουτρής, Δίκας, Ζανίκος, Σέργης και Π.Σούκας με πέναλτι.
Η διαιτησία ήταν άριστη.

Για την νίκη της ομάδος μας υπό βροχή το επόμενο τραγουδάκι

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ατρόμητος - Αναγέννηση Θ. 5 - 1

Η ομάδα μας νίκησε την Αναγέννηση Θολοποταμίου με σκόρ 5-1 στο γήπεδο των Θυμιανών.
Τα γκόλ μας σημειώθηκαν από τον Π. Σούκα 3, Ν. Σέργη 1 και Δ. Γκιάλη 1.
Κατά διαστήματα η ομάδα είχε καλή απόδοση.
Το γκολ της Αναγέννησης (2-1) έγινε στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, μας δημιούργησε νευρικότητα, με αποτέλεσμα να μην είμαστε συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια και να χαθούν αρκετές ευκαιρίες.
Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε.


Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Προπόνηση Πέμπτης

Παρόλο τη βροχή, το κρύο και τις αντίξοες συνθήκες η ομάδα έδειξε διάθεση, όρεξη και συνέπεια.
Οι παρακάτω φωτογραφίες αν και δεν είναι πολύ καλές τουλάχιστον αποτυπώνουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και τις συνθήκες που επικρατούσαν. Αισίως μαζεύτηκαν 16 παιδιά κι έγινε μια πολύ καλή προπόνηση. Κάτι τέτοια μας δίνουν κουράγιο για την συνέχεια...



Στα Θυμιανά ο αγώνας την Κυριακή στις 15:30

Λόγω του αγώνος της Μικρασιατικής με τον Αιολικό, το ματς του Ατρομήτου με την Αναγέννηση αλλάζει έδρα και πάει στα Θυμιανά αντί στην Χώρα, όπως ήταν προγραμματισμένο. 

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ωρα για ένα τραγουδάκι

Καιρό είχαμε να βάλουμε και ένα τραγουδάκι. Επέλεξα ένα παλιό τραγούδι, από τα χρόνια που οι ψυχές των ανθρώπων ήταν τουλάχιστον πιο αγνές και αθώες, απ΄ότι σήμερα. Στα μέσα του 1965, στην Καλιφόρνια εμφανίστηκε το garage bluesy folk rock συγκρότημα  των Chosen Few το οποίο έβγαλε ένα και μοναδικό 45αρι που αρκούσε όμως να περάσει στην ιστορία. Ο τίτλος του τραγουδιού πάντα επίκαιρος… I Think It’s Time.