Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αντίπαλοι Ατρομήτου: Ένωση Βαθύλλου - Πανσαμιακού


Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία παρουσίαση των αντιπάλων του Ατρομήτου στα μπαράζ, με πρώτη από όλες την ομάδα από το κοντινό νησί της Σάμου.

Καταρχήν η ομάδα της Ένωσης είναι προϊόν συγχώνευση τριών σωματείων (Α.Ε. Βαθύλλου – Πανσαμιακού – Α.Σ. Ταξιάρχη), με τον Α.Σ Ταξιάρχη να συγχωνεύεται τον Ιούνιο του 2011. Ωριμότατη σκέψη των Σαμίων παραγόντων καθώς όπως ανέφεραν αποτελεί πολυτέλεια σε μία πόλη 10.000 κατοίκων να υπάρχουν τρεις ομάδες Κάτι τέτοια στη Χίο τα ακούει ή τα σκέπτεται κανείς για να φτιαχτεί μία ανταγωνιστική ομάδα? Δύσκολο πολύ.



Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδος, σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 2-7-2011 (δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε κάτι νεότερο) απαρτίζεται από τους παρακάτω κυρίους.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Φραντζέσκος Παναγιώτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Βασιλειάς Μάρκος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νταλαμανής Βασίλειος
ΤΑΜΙΑΣ : Nταλαμανής Νικόλαος
ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Χατζηανδρέου Χρήστος
ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΙΒΟΥ : Χατζηανδρέου Τριαντάφυλλος
ΕΦΟΡΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ: Καρύδας Ιωάννης
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ : Μποτίνη Ξενοκράτης
ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ : Χατζηανδρέου Χρ. – Νταλαμανής Νικ.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:Νταλαμανής Βασίλειος
ΜΕΛΟΣ : Κλήμης Αλέξανδρος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:Καραμηνάς Αντ.- Σβαρνιάς Μιχ.


Πρωταθλήτρια αλλά και κυπελλούχος στο νησί λοιπόν αναδείχθηκε η ομάδα της Ένωσης Βαθύλου Πανσαμιακού. Μεταξύ δέκα ομάδων πήρε άνετα το πρωτάθλημα με 49 πόντους όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω πίνακα. Τεράστιο πάντως πρόβλημα το ότι οι πληροφορίες γενικά είναι ελάχιστες. Πέραν των στατιστικών, δεν υπάρχουν πολλά άλλα.

Προπονητής της ομάδος είναι ο κύριος Στέλιος Σταματάκης δηλώσεις του οποίου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για τους στόχους της ομάδος του στα μπαράζ, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. 

  

Δυστυχώς οπτικό υλικό από αγώνες της Ένωσης δεν υπάρχει διαθέσιμο στο νετ, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε μία εικόνα. Υπάρχουν κάποιες φάσεις αποσπασματικά (ουσιαστικά μόνο εκτελέσεις πέναλτι), οπότε αυτό το βιντεάκι με λίγα στιγμιότυπα, από τον ισόπαλο αγώνα με 1-1 στην έδρα του Πυθαγόρα, είναι ότι καλύτερο βρήκαμε. 


Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Φιλικό: Λαίλαπας - Ατρόμητος 1-2

Το πρώτο από μία σειρά φιλικών αγώνων, έδωσε σήμερα στο Βροντάδο η ομάδα του Ατρομήτου, με αντίπαλο την ομάδα του Λαίλαπα. Νίκησε 2-1 (2-0 ημιχρ.) σε ένα ματς μάλλον ξεμούδιασμα παρά για συμπεράσματα ή προετοιμασία για τα μπαράζ. Σκόρερ οι Σέργης και Μίζερος.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αλλαγή ημερομηνιών στα μπαράζ


Εντάξει στην Ελλάδα είμαστε μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Καλό Ιούνιο λοιπόν.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής αποφάσισε τη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης του Πρωταθλήματος των Πρωταθλητών των ΕΠΣ περιόδου 2011-2012 για την άνοδό τους στην Δ΄ Εθνική από τις 13-05-12 για την Κυριακή 20-05-12. Η αλλαγή αυτή έγινε λόγω της διεξαγωγής των τελικών αγώνων των Περιφερειών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ Παίδων-Νέων 2011-2012, στους οποίους συμμετέχουν πολλές ΕΠΣ.

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών διαμορφώνονται, πλέον, ως εξής:

1η αγωνιστική Κυριακή 20/05/12, 2η αγωνιστική Τετάρτη 23/05/12,
3η αγωνιστική Κυριακή 27/05/12, 4η αγωνιστική Τετάρτη 30/05/12,
5η αγωνιστική Κυριακή 03/06/12, 6η αγωνιστική Τετάρτη 06/06/12.

Για τον πρωταθλητή προπονητή μας

" ...με το τρίκυκλο φονιάς κατευθύνεται για Χίο..."

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Απαλλάχθηκε για Ράεντ ο Πανελευσινιακός

Με απόφαση της η Υπηρεσία εκδόσεως δελτίων της ΕΠΟ απαλλάσσει τον Πανελευσινιακό από κάθε ευθύνη για το θέμα του πλαστού δελτίου του ποδοσφαιριστή ΒΚΟ Ράεντ. Αντίθετα ο τελευταίος τιμωρήθηκε με τρία χρόνια αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα .

Η απόφαση αυτή γνωστοποιήθηκε με φαξ στην ΕΠΣΔΑ και με κοινοποίηση στα σωματεία Άτταλο και Πανελευσινιακό. Να υπενθυμίσουμε ότι η εκδίκαση της ένστασης του Άτταλου κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΣΔΑ θα γίνει την Τετάρτη από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Και όπως όλα δείχνουν δεν θα διαφέρει από αυτήν της υπηρεσίας δελτίων. Αναμένεται τώρα η επόμενη κίνηση του Τάσου Μαρκεσίνη (πρόεδρος Άτταλου). Ο πρόεδρος της Νεοπεραμιώτικης ομάδας έχει απειλήσει ότι θα προσφύγει στη ΦΙΦΑ και τα Πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθεί. Στο μεταξύ όμως η διοίκηση της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής θα πρέπει την προσεχή Δευτέρα να ανακοινώσει στην ΕΠΟ την πρωταθλήτρια ομάδα που θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου. Και φυσικά θα δηλώσει Πανελευσινιακό…

(πηγή:  http://www.eleusina.com/)

Ευχαριστούμε τα Δ.Σ. της Α.Ο. Ελάτας και του Α.Σ. Ομήρου















Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ευχαριστήριο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ατρομήτου


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ατρομήτου Αγίου Γεωργίου Συκούση, συγχαίρει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος, τόσο για το ήθος όσο και για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν σε όλη  την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Επίσης ευχαριστούμε τα σωματεία της Καλαμωτής, της Αναγέννησης Θολοποταμίου, του Κανάρη Νενήτων, της Δάφνης Δαφνώνα και του Ομήρου Καλλιμασιάς, για τις ευχές τους και για την βοήθεια τους έτσι ώστε να γίνει ένα όμορφο, δίκαιο  και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τους φιλάθλους  του Ατρομήτου για την βοήθεια και την συνεχή προσφορά  τους. 

       Ο Πρόεδρος                                                            Τα μέλη
                                            
 Παπασταμάτης    Ιωάννης                                        Σούκας Ιωάννης
                                                                               Ζενιώδης Σταμάτιος
                                                                               Μυλωνάς Παντελής
                                                                               Πατούνας Ιωάννης
                                                                               Τσικολής Παναγιώτης
                                                                               Σέργης Παντελής
                                                                               Νύκτας Γεώργιος
                                                                               Σακκουλάς Θεοφάνης

Χρόνια Πολλά στους Γιώργηδες


Ευχαριστούμε τα σωματεία

Α.Ο. Αναγέννηση Θολοποταμίου


Π.Ο. Δάφνη Δαφνώνα


Α.Σ. Καλαμωτής


Α.Π.Ο. Κανάρης Νενήτων


Α.Σ. Όμηρος Καλλιμασιάς


Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Βαθμολογία 26η αγωνιστική (Τελική)


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΧΙΟΥ 2011-12


Και το βράδυ στο Αι Γιώργη

...το γλέντι κορυφώθηκε



Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές

Τα πανηγύρια δεν άρχισαν με το σφύριγμα της λήξης καθώς για να λέμε την αλήθεια, από το ημίχρονο αφού το σκορ ήταν ήδη 3-0.  Οι αγκαλιές, τα φιλιά αλλά και οι σαμπάνιες ακολούθησαν καθώς η δικαίωση από την προσπάθεια της ομάδας όλο το χρόνο απέδωσε καρπούς. Πρωταγωνιστές κατά κύριο λόγο οι άξιοι ποδοσφαιριστές  και ακολούθως οι υπόλοιποι συντελεστές της. Η διοίκηση είχε προνοήσει να φτιάξει αρκετά αναμνηστικά μπλουζάκια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που έγιναν φυσικά  ανάρπαστα. 

Τον "λόγο" έχουν πλέον οι φωτογραφίες αυτού του ευχάριστου και ιστορικού  απογεύματος για τη ομάδα του Ατρομήτου που στέφθηκε πρωταθλήτρια Α΄Κατηγορίας Χίου για 3η φορά στην ιστορία της. Οι φωτογραφίες μπήκαν με την  ωρολογιακή σειρά που τραβήχτηκαν. Από τις δεκάδες που υπάρχουν για το αρχείο του συλλόγου, ανέβασαμε μερικές χαρακτηριστικές. Θα ανέβουν κι άλλες τις προσεχείς ημέρες.