Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πανελευσινιακός – Ατρόμητος: Διαιτητές

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ   ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  ΕΠΣ  ΑΘΗΝΩΝ
Α΄ΒΟΗΘΟΣ:  ΧΑΡΙΤΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ                ΕΠΣ  ΑΘΗΝΩΝ
B΄ΒΟΗΘΟΣ:  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  ΠΕΤΡΟΣ        ΕΠΣ  ΑΘΗΝΩΝ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Βαθμολογία μπαράζ (11ος όμιλος) 4η αγωνιστική









Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Πέλοπας παραχώρησε το 1-1 στον Πανελευσινιακό.

Όσον αφορά τον Ατρόμητο, αν θέλει να ελπίζει ακόμα σε πρόκριση, θα πρέπει εκ πρώτης να μείνει αήττητος μέσα στην Ελευσίνα. Όσο τα μαθηματικά του δίνουν ελπίδες οφείλει να τις κυνηγήσει.

Ατρόμητος - Ένωση Σάμου 1-2


Δεύτερη σερί ήττα εντός για τον Ατρόμητο, αυτή την φορά από την ομάδα της Ένωσης Σάμου με 1-2. Αλλοπρόσαλλος ο Ατρόμητος με την γενική του εικόνα μέτρια. Στον αντίποδα η Σάμος που έπαιξε κατά βάση αμυντικά, αλλά δεν έχανε την ευκαιρία να βγαίνει συνεχώς στην αντεπίθεση και να δημιουργεί κινδύνους. 


Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Πιο κινητικός ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος, όποτε του δόθηκε η ευκαιρία έπαιξε γρήγορα αλλά ταυτόχρονα έκανε και απίστευτα ατομικά λάθη.

Υποψίες ευκαιριών είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών με κυριότερες, ένα σουτ του Νύκτα στο 21΄, μια κεφαλιά του Τσεσμελή μετά από κόρνερ που μπλόκαρε ο Σταθάκης στο επόμενο λεπτό. 


Για να φτάσουμε στο 41΄ όπου ο Νύκτας, σε δύο χρόνους, σούταρε δυνατά στο κενό τέρμα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Στο 43΄ έξοχη εναλλαγή της μπάλας μεταξύ των παικτών του Ατρομήτου, με τον Σίμο Σούκα να βγάζει την συρτή σέντρα από αριστερά, τον Ζαννίκο να αποτυγχάνει στο πλασέ, αλλά τον Νύκτα που καιροφυλακτούσε στο δεύτερο δοκάρι, με προβολή να ανοίγει το σκορ.


Το ημίχρονο έκλεισε με μία φάση όπου ο Νύκτας ναι μεν σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής υπέδειξε χέρι στο κοντρόλ του επιθετικού του Ατρομήτου.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η επανάληψη ξεκίνησε με καλή φάση του Ατρομήτου, με τον Παντελή Σούκα να βρίσκεται από δεξιά μόνος με τον Θεριανό αλλά να σουτάρει ψηλά άουτ.


Από κει και μετά τις φάσεις μονοπωλεί η Σάμος. Στο 54΄ο Κοκκινάκης από καλύ θέση σουτάρει άουτ, στο 60΄και πάλι ο Κοκκινάκης πλασάρει από θέση τετ α τετ τον Σταθάκη αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ, 


στο 65΄ ο Θύμιος υποχρέωσε τον Σταθάκη σε έξοχη απόκρουση σε σουτ που πραγματοποίησε, για να φτάσουμε στο 81΄όταν χαλαρό σουτ που πραγματοποίησε ο Βούρος, η μπάλα γκέλαρε ξεγέλασε τον Σταθάκη και έγινε το 1-1.


Πάντως στον αγώνα «υπήρχε» και ο Ατρόμητος  ο οποίος φάνηκε στο 84΄όταν ο Νύκτας σούταρε για να αποκρούσει ο διακριθείς Θεριανός. Το ματς έκλεισε από φάσεις στο 90΄ όταν μετά από συνεχόμενα λάθη των παικτών του Ατρομήτου ο Γιαννούλης μπήκε από δεξιά πλάσαρε έξοχα τον Σταθάκη, κάνοντας το 2-1 για την Ένωση μέσα σε δίκαιους ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών της.  


Όσον αφορά την διαιτησία θα την χαρακτηρίζαμε πολύ καλή. Ωστόσο μείναμε με την αίσθηση ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Νύκτα στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 1-0. Όμως  ο διαιτητής μετά το τέλος του αγώνα που το κουβεντιάσαμε, ήταν κατηγορηματικός ότι υπήρξε χέρι από τον Νύκτα. Οφείλουμε να δεχθούμε την κρίση του και να ευχηθούμε σε αυτόν και τους βοηθούς του (αλάνθαστοι) καλή συνέχεια. 


Ατρόμητος: Σταθάκης, Τομάζος, Γεωργούλης, Γκιάλης (67΄Κουτρής),  Κούτικας, Νιάκας (60΄Κύλης), Σούκας Σ., Ματέρης (72΄Σεργης), Νύκτας Κ., Σούκας Π., Ζαννίκος.

Ένωση:  Θηριανός, Βασιλειάδης, Τσεσμελής, Σιαφίλος, Σεβαστάκης, Κτίστου, Θύμιος, Μούτσος, Κοκκινάκης (63΄Χαρκόπος),  Βούρος, Γιαννούλης.

Εν κατακλείδι. Η Σάμος αποδείχτηκε αξιόμαχη και τελικά μάλλον αδικήθηκε από το 2-4 του πρώτου αγώνα. Έκανε τα αυτονόητα και σίγουρα μέσα από την διαδικασία των μπαράζ, για τον αγώνα που έκανε υπό αντίξοες συνθήκες, άξιζε μία νίκη. Συγχαρητήρια στην Ένωση.


Ο Ατρόμητος έχασε διότι οι παίκτες του έκαναν απίστευτα ατομικά λάθη. Υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσε να κοντρολάρει την μπάλα, στιγμές που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα και που γενικά οι επιλογές του ήταν παντελώς λάθος. Τώρα αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση είναι υποχρεωμένος να μείνει εκ πρώτης αήττητος  μέσα στην Ελευσίνα...


Ατρόμητος - Ένωση Σάμου: live score από... Σάμο


Επειδή θα είμαστε στο γήπεδο δεν θα έχουμε την δυνατότητα να σας ενημερώνουμε ζωντανά για το ματς από το blog μας. Όμως έχουμε την δυνατότητα να ενημερώνουμε κατά την διάρκεια του αγώνα, τον καλό συνάδελφο και φίλο Νίκο Οικονόμου από το SAMOS SPORTS που βρίσκεται στη Σάμο.

Μπορείτε λοιπόν κατά την διάρκεια του αγώνα να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα http://samossport.blogspot.com 

Ατρόμητος - Ένωση Σάμου: 11αδα Ατρομήτου


Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μας "σπρώχνει" και το stoplekto.gr

Άμα ειναι να "σπρώχνεις" να "σπρώχνεις". Βλέπε να μαθαίνεις



Ατρόμητος - Ένωση Σάμου: Διαιτητές


Ο επόμενος αγώνας του Ατρομήτου είναι κόντρα στην Ένωση Σάμου. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κύριος  Ανδρονικίδης Χρήστος, με βοηθούς τους κυρίους Κουρομιχελάκη Ανάργυρο και Σταμάτη Μάριο. Όλοι τους του συνδέσμου Πειραιά. 

Οι «συστάσεις» και για τον συγκεκριμένο διαιτητή (Β΄ Εθνικής) είναι πολύ καλές. Χαρακτηριστικό το παρακάτω δημοσίευμα.

Ένα ακόμη ντέρμπυ της Γ εθνικής έβγαλε με καλή απόδοση ο Πειραιώτης διαιτητής Χρήστος Ανδρονικίδης Αυτή τη φορά ήταν στην Ριζούπολη  όπου σφύριξε τον αγώνα Απολλωνα-Πανηλειακού 0-1 Ένα μάτς σπουδαίο που ήταν γεμάτο φάσεις και  ένταση. Ο Χιώτης παρατηρητής Γιάννης Μαχαίρας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του 26χρονου διαιτητή που είναι δεύτερο χρόνο στον πίνακα της κατηγορίας.


Το γεγονός δε ότι το όνομά του δεν ήταν αρεστό στον Αχιλλέα Μπέο είναι προφανώς στα υπέρ του.  

Στις 2/2/2011 ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στον επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, τον Γιώργο Γιαννόπουλο, και με έντονο ύφος του κάνει παρατηρήσεις για τον ορισμό ενός διαιτητή.

ΜΠΕΟΣ: Τι γίνεται, κύριε Γιαννόπουλε;
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιος είναι;
Μ.: Ο Αχιλλέας ο Μπέος είμαι. Καλά είσαι;
Γ.: Ελα, Αχιλλέα, μια χαρά, εσύ;
Μ.: Τον Ανδρονικίδη τον βάλατε να τον επιβραβεύσετε για την καλή διαιτησία που έκανε πάλι δύο συνεχόμενα παιχνίδια;
Γ.: Εεε... η έκθεση του παρατηρητή και αυτά που ακούσαμε είνναι πάρα πολύ θετικά.
Μ.: Και τον βάλατε δεύτερο συνεχόμενο γι’ αυτόν τον λόγο, ε;
Γ.: Οχι, τι δεύτερο;
Μ.: Τον ξαναβάλατε το Σάββατο να παίξει.
Γ.: Ναι. Γιατί τι έγινε; Τι έχεις εσύ με αυτόν;
Μ.: Καλά θα γίνει της π..., στο λέω. Εγώ επώνυμα σε παίρνω.
Γ.: Εντάξει.
Μ.: Δεν είναι ενημερωμένος ο Σοφοκλής (σ.σ. εννοεί τον Πιλάβιο), αλλά να στο πω αυτό το πράγμα. Πόσοι διαιτητές από τη Γ’ Εθνικής παίζουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια; Αυτόν κρίνατε ότι έχει ανάγκη, ε;
Γ.: Γιατί μου μιλάς ειρωνικά, ρε Αχιλλέα, δεν κατάλαβα.
Μ.: Σου λέω ότι αυτός είχε εντεταλμένη υπηρεσία.
Γ.: Αυτό μπορείς να μας το αποδείξεις;
Μ.: Τι να στο αποδείξω, πώς;
Γ.: Πώς θα γίνει, ρε Αχιλλέα; Αν στεκόμαστε στο ό,τι λέει ο καθένας...
Μ.: Ποιος είναι ο καθένας, εγώ είμαι ο καθένας;

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δεν υπάρχει οφσάιντ πριν το πέναλτι του Πέλοπα

Το πάγωμα του βίντεο το δείχνει ξεκάθαρα. Η μπάλα δεν φαίνεται διότι την ώρα της πάσας "κρύβετε" από τον παίκτη του Πέλοπα δίπλα στο Ονούγκουε που κανει την μπαλιά. Συνεπώς κακώς παραπονεθήκαμε στον βοηθό, ο οποίος δικαιώνεται απόλυτα.


Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Βαθμολογία μπαράζ (11ος όμιλος) 3η αγωνιστική








Πρώτος και αήττητος ο Πέλοπας, δείχνει να έχει πάρει την ία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Δ΄ Εθνική.

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 5 το απόγευμα έχουμε τους αγώνες:

Ατρόμητος - Ένωση Σάμου

Πέλοπας Κιάτου - Πανελευσινιακός

Ατρόμητος – Πέλοπας Κιάτου 0-2


Την ήττα με 0-2 υπέστη στην έδρα του ο Ατρόμητος από την ανώτερη ομάδα του Πέλοπα Κιάτου. Ο αγώνας που σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, βρήκε τον Ατρόμητο να πιάνει κακή απόδοση, απέναντι σε μία ομάδα που είχε στρατηγική και έπαιξε έξυπνα.

 
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μέτριο ποδόσφαιρο με ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο 13΄ μία σέντρα σουτ του Παντελή Σούκα κατέληξε κόρνερ, στο 22΄ σε μπάσιμο του Ounugwe υπήρξε ίδια κατάληξη ενώ στο 33΄  σε αντεπίθεση του Ατρομήτου με τον Ζαννίκο, την τελευταία στιγμή η σέντρα του κόπηκε και πάλι σε κόρνερ.


Φτάσαμε στο 37΄όταν μετά από λάθη στον χώρο του κέντρου, έκλεψε την μπάλα ο Πέλοπας, έτρεξε ταχύτητα για να υποχρεωθεί ο Σταθάκης να υποπέσει σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο Παπαβασιλείου.


Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Αν στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις από πλευράς Ατρομήτου ήταν λίγες στην επανάληψη ήταν το ίδιο λιγοστές.

Στο 47΄ο Νιάκας που βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να πλασάρει, αλλά στο 50΄ ο Πέλοπας έχασε ευκαιρία με τον  Πετρόπουλο, πλασέ του οποίου κατέληξε άουτ από την δεξιά γωνία του Σταθάκη.

Στο 57΄  και πάλι ο Πέλοπας βρέθηκε στην επίθεση, με την μπάλα να καταλήγει στον Βράκα έξω από την περιοχή, αυτός να σουτάρει δυνατά και να κάνει το 2-0 για την ομάδα του Κιάτου.

 
Λίγο μετά ο Ounugwe είχε σουτ στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 75΄ όπου καλό σουτ του Ματτέρη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χασανμπελλι, για να κλείσουν οι ευκαιρίες του αγώνα στο 88΄όταν ο Νιάκας σε θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να πλασάρει τον αντίπαλο πορτιέρο, χάνοντας την σημαντικότερη ευκαιρία του Ατρομήτου στον αγώνα.


Ατρόμητος: Σταθάκης, Τομάζος, Γεωργούλης, Γκιάλης (65΄Κουτρής), Κούτικας, Νιάκας, Σούκας Σ., Ματέρης, Νύκτας Κ. (86΄Κύλης), Σούκας Π. (80΄Σέργης), Ζαννίκος. 
Πέλοπας Κιάτου: Χασανμπέλλι, Βράκας, Μιχαλόπουλος, Βελέντζας Κ., Βελέντζας Δ., Gibson (82΄Priftis), Πετρόπουλος (90΄Σέλλας), Παπαβασιλείου, Ounugwe, Πράττος, Μπούκης (63΄Αναγνωστόπουλος).


Εν κατακλείδι η νίκη του Πέλοπα ήταν δίκαιη. Ήταν ομάδα που ναι μεν δεν εντυπωσίαζε με το ποδόσφαιρο που έπαιζε ωστόσο είχε στρατηγική και ουσία. Άριστη αμυντικά, με αλληλοκαλύψεις, τρεξίματα στη μπάλα, δεν επέτρεψε να γίνουν φάσεις από τον Ατρόμητο. Επιθετικά καθότι δεν είναι ομάδα πρωτοβουλίας, προτίμησε τις αντεπιθέσεις όπου επίσης είναι επικίνδυνη. Η νίκη του Πέλοπα ήταν καθαρή και δίκαιη.


Όσον αφορά τον Ατρόμητο πραγματοποίησε κακή εμφάνιση. Ακόμα και αν δεχθούμε ότι παρασύρθηκε από τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων του, έδειχνε μπλοκαρισμένος, χωρίς καθαρό μυαλό, θυμίζοντας το αρνητικό του πρόσωπο που σε πολλούς είχε ξεχαστεί. Αξίζει ίσως να σημειώσουμε πως αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ατρομήτου από τις 26 Νοεμβρίου 2011.


Το διαιτητικό τρίο μπορεί να μας «στεναχώρησε» σε μερικές φάσεις, ωστόσο είχε συνολικά πολύ καλή απόδοση.

 
Ο αγώνας για τον Ατρόμητο συνεχίζεται, ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα αρκεί όμως αυτή του η εμφάνιση να ξεχαστεί τάχιστα και οι παίκτες του να βρουν τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα, να συνεχίσουν. Άσχετα με την ήττα τα παιδιά αξίζουν ένα μπράβο.


Ατρόμητος - Πέλοπας Κιάτου: 11αδα


Groundhogs - Strange Town : Για τον φίλο Γεωργούλη

Αυτό στο είχα υποσχεθεί στο γάμο. Στο είχα υποσχεθεί γιατί το ροκ δεν κοιτάει χρόνια και ηλικίες. Δύσκολο κομμάτι αλλά.... κάτσε καλά μεγάλε


Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πανελευσινιακός - Ένωση 1-0 (ρεπορτάζ)


Ενα ακόμα βήμα για την ανόδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα έκανε η ομάδα του Πανελευσινιακού που επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο της ΑΕ Βαθύλλου-Πανσαμιακού 1-0. Οι παίκτες του Γιάννη Ρόκκα είχαν την υπεροχή και στάθηκαν άτυχοι αφού είχαν και τρια δοκάρια.
Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 250 φίλαθλοι κάτω απο φοβερή ζέστη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
Στο 8′ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ ο Δούκας έκανε κούρσα απο τα αριστερά πέρασε τρεις αντιπάλους έβγαλε τη σέντρα και ο Ανδρεάδης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Δυο λεπτά αργότερα ο Ατματζίδης εξ’επαφής σούταρε και έστειλε την μπάλα άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Θηριανού. 
Στην συνέχεια 26′ ο Δούκας έβγαλε την συρτή σέντρα απο τα αριστερά και ο Ανδρεάδης δεν μπόρεσε χάνοντας σίγουρο γκόλ.
Στο 38′ μακρινό φάουλ του Μακρίδη απο τα αριστερά βρήκε το δοκάρι της εστίας της ομάδας της Σάμου. 

Στο 60' σέντρα του Βάση απο τα δεξιά καρφωτή κεφαλιά του Ανδρεάδη ξυστά άουτ. Εξι λεπτά αργότερα κόρνερ του Δούκα απο τα δεξιά ο Καριαβούλας έπιασε την κεφαλιά άουτ.
Στο 69' φάουλ του Δούκα απο τα δεξιά ο Παπαευθυμίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα όμως ο 1ος βοηθός Ζησιμόπουλος είχε σηκώσει το σημαιάκι υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ. 
Στο 72′ σέντρα του Δούκα απο τα δεξιά ο Παπαευθυμίου έπιασε το σούτ απο το σημείο του πέναλτι και έδιωξαν οι αμυντικοί. Ενα λεπτό αργότερα ο Δούκας βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας τετ-α τετ με τον Θηριανό πλάσαρε και απέκρουσε ο πορτιέρο της Σάμου. 
Στο 75′ δυνατό σούτ του Μακρίδη τράνταξε το δοκάρι του Θηριανού,ενώ την ίδια τύχη είχε και στο 84′ σε σούτ του Κουιμτζίδη. Στις καθυστερήσεις σέντρα του Παπαευθυμίου κεφαλιά του Κουμτζίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Σάμου.

Διαιτητής Μήτση Βοηθοί: Ζησιμόπουλος – Συνιοράκης (Πειραιά) Κίτρινες: Τούσης, Θηριανός, Μούτσος, Σιαφιλιός

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. (προπονητής Γιάννης Ρόκκας): Τσουκαλάς, Βάσης, Τζαφεράκος, Καριαβούλας, Νάκας (87′Αποστολάτος), Μακρίδης, Ευαγγέλου, Τούσης (62′Παπαευθυμίου), Δούκας, Ανδρεάδης, Ατματζίδης (79′Κουιμτζίδης).
ΠΑΓΚΟΣ: Αποστολάτος, Φιλιππής, Κανάκης, Νικολάκης, Οικονομόπουλος.

ΑΕ ΒΑΘΥΛΛΟΥ-ΣΑΜΟΥ(προπονητής Στέλιος Σταματάκης): Θηργιανός, Βασιλειάδης, Χατζηπαναγιώτης, Παπαχρήστου, Σεβαστάκης, Φτενογιάννης (46′Σιαφιλιός), Τσεσμελής (62′ Βούρος), Μούτσος, Γιαννούλης, Γεροντής (78′Βαρδίκος), Θύμιος.
ΠΑΓΚΟΣ: Σιαφιλιός,Κτίστου, Κοκκινάκης,Αγγελίνας, Χαροκόπος.

plekto.gr

Πανελευσινιακός - Ένωση...live


Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιγνίδι και στο 8΄ ο Ανδρεάδης με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια πίεσαν να πετύχουν δεύτερο τέρμα και έχασαν κάποιες ευκαιρίες.  
Από το 25΄ και μετά η Ένωση ισορρόπησε και στο 44΄έχασε κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιγνίδι. Σε εκείνο το λεπτό ο  Τσεσμελής βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Πανελευσινιακού αλλά το πλασέ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Τσουκαλάς.   
Στην επανάληψη η ομάδα της  Ελευσίνας  πίεσε για να πετύχει και δεύτερο γκολ  με αποτέλεσμα να έχει δυο δοκάρια στο 70΄ με τον  Νάκα και  στο 88΄με τον Δούκα .

Τέλος δευτέρου ημιχρόνου και αγώνα. Πανελευσινιακός - Ένωση 1-0
88΄ Δεύτερο δοκάρι με τον Δούκα για τον Πανελευσινιακό
75΄ Παραμένει το 1-0
70΄ Δοκάρι για τον Π
ανελευσινιακό με τον Νάκα
60΄ Παραμένει το 1-0
Τέλος  πρώτου ημιχρόνου σκορ   1-0
44΄ Χαμένο τετ α τετ για την Ένωση με τον Τσεσμελή, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Ελευσίνας  Τσουκαλά.
36΄  Παραμένει το 1-0
20΄ 1-0  Πιέζει ο Πανελευσινιακός
8΄  1-0  Το γκολ πέτυχε ο Ανδρεάδης με κεφαλιά ψαράκι

Πανελευσινιακός (Ρόκκας):Τσουκαλάς, Βάσης, Τζαφεράκος, Ευαγγέλου, Καριαβούλας, Νάκας, Μακρίδης, Τούσης, Δούκας, Ανδρεάδης, Ατματσίδης
Ένωση (Σταματάκης): Θηριανός, Βασιλειάδης, Χατζηπαναγιώτου, Σεβαστάκης, Παπαχρήστου, Φτενογιάννης, Μούτσος,Τσεσμελής, Γιαννούλης, Γεροντής, Θύμιος.

Την ενημέρωση προσφέρουν οι φίλοι συνάδελφοι  του Σαμος Σπορτ  


Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ατρόμητος - Πανελευσινιακός: Το 2-0 του Σούκα Π.


Ατρόμητος - Πανελευσινιακός: Το 1-0 του Ζαννίκου


Ένωση - Ατρόμητος: Το 1-4 του Σούκα Π.


Ένωση - Ατρόμητος: Το 1-2 του Ζαννίκου


Ένωση - Ατρόμητος: Το 1-1 του Νύκτα Κ.


Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ατρόμητος – Πέλοπας Κιάτου: Διαιτητές


Ο επόμενος αγώνας του Ατρομήτου είναι κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κύριος  Κάμπαξης Ιωάννης, με βοηθούς τους κυρίους Κωνστάντιο Κωσταντίνο και Ράζο Σταύρο. Όλοι τους του συνδέσμου Ευβοίας. 

Οι «συστάσεις» και για τον συγκεκριμένο διαιτητή (Β΄ Εθνικής) είναι άριστες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τρεις παραπομπές για διαιτησίες του. 

 
1) Με καλή απόδοση συνοδεύτηκε η πρώτη εμφάνιση του Γιάννη Κάμπαξη στο φετινό πρωτάθλημα της Β εθνικής. Σφύριξε το Καλλιθέα-Θρασύβουλος 2-1  ένα ματς που επεκράτησε η δύναμη, γι αυτό για να κρατήσει τον έλεγχο, έδειξε 11 κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη με την λήξη  στον Κουτρουμπή των γηπεδούχων.
Ο Αθηναίος παρατηρητής Γιώργος Μητροφάνης έμεινε γενικά ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Κάμπαξη.

2) Μιλάμε για το παιγνίδι του ΑΟΝΑ με τον ΑΟ Κύμης το περ. Σάββατο και για τη συμβολή του Γιάννη Κάμπαξη στη διεκπεραίωση αυτού του απρόβλεπτα δύσκολου παιγνιδιού από το οποίο έπρεπε να έχουν φύγει σταδιακά πέντε τουλάχιστον ποδοσφαιριστές λόγω κίτρινης, ένθεν και ένθεν.
Και όμως ενώ από την αρχή οι κοκορομαχίες και οι αντιαθλητικές συμπεριφορές των αντιπάλων έπρεπε να τινάξουν την διαιτησία στον αέρα, ο Κάμπαξης με την ψυχραιμία και την διαχείριση της συμπεριφοράς του πήρε το άριστα και στον πειθαρχικό έλεγχο με 8 μόνο κίτρινες από τις οποίες δεν δίπλωσε καμία.

3) Στην Μυτιλήνη ο Γιάννης Κάμπαξης ειχε καλη αποδοση στον αγώνα της Καλλονής  κατι που πιστοποίησε και ο παρατηρητής Ανδρεας Ζήσης.

Ο Ηλίας Σταθάκης επί το έργον


Μία εκπληκτική φωτογραφία του Νίκου Χούλη από το χτεσινό αγώνα του Ατρομήτου. Ο Ηλίας που έχει συμβάλει τα μέγιστα φέτος στην πορεία του Ατρομήτου, ήταν και χτες από τους κορυφαίους της αναμέτρησης. Σταθερές επεμβάσεις, σωστό timing στην έξοδο του και καλό ελεύθερο. Έχει ωφεληθεί πάρα πολλά από την ουσιαστική συνδρομή του Κώστα Γωνιά, με την ποδοσφαιρική του πρόοδο καθημερινά να εξελίσσεται και να βελτιώνεται.  























Ωστόσο χτες είχε και ένα ευτράπελο. Την ώρα του αγώνα και μετά από κάποια απόκρουση διέλυσε στην κυριολεξία  το δεξί του παπούτσι. Προκλήθηκε γενικά σύγχυση διότι το 44 νούμερο που φοράει είναι κάπως δυσεύρετο. Την λύση έδωσε τελικά ο Δημήτρης Νύκτας που είναι στα «μέτρα» του.