Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Μεταγραφική ενίσχυση



Στην ομάδα επέστρεψαν οι:

ΜΙΖΕΡΟΣ Γ. (επιθετικός) από Κυβέλη
ΠΑΤΟΥΝΑΣ Π. (τερματοφύλακας) από Κλασσικό

Επίσης αποκτήθηκε ο μεσοεπιθετικός
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Γ.
από την ΑΕ Νέου Φαλήρου

Ας το έχουμε υπόψη


Στη Χίο μάλλον δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, αλλά ας έχουν και κάποιοι το νου τους.

Ο 25χρονος πήγε στην αστυνομία και μίλησε για την καθημερινότητά του, από τη στιγμή που... τόλμησε να πει στον πρόεδρο ότι θέλει να φύγει

Πρόεδρος ερασιτεχνικού σωματείου της Χαλκιδικής συνελήφθη για εκβίαση σε βάρος ποδοσφαιριστή της ομάδας του. Όπως έγινε γνωστό, ο 58χρονος παράγοντας ζητούσε 2.500 ευρώ από τον 25χρονο παίκτη, προκειμένου να του δώσει το δελτίο του, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα.

Ο νεαρός άνδρας κατήγγειλε την εκβίαση στις αστυνομικές αρχές κι ύστερα από επιχείρηση συνελήφθη ο 58χρονος την ώρα που παραλάμβανε τα προσημειωμένα χρήματα που προηγουμένως είχε ζητήσει.


ΡΑΠΤΑΚΗΣ Γ.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μεταγραφική ενίσχυση

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών:


ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ Π.

Ο 1ος αγωνιζόταν πέρσι με την ομάδα της Καλαμωτής κι ο 2ος με τον Κανάρη.
Και οι δύο παίκτες είναι μεσοεπιθετικοί.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Νίκη σε φιλικό επί του Κοφινά με 6-1


Ο πρωταθλητής Ατρόμητος έδωσε σήμερα τον πρώτο του φιλικό αγώνα στην έδρα του, ενόψει της νέας χρονιάς, με αντίπαλο τον Κοφινά. Νίκησε με το ευρύ 6-1, αλλά συμπεράσματα για τον Παπαθεοδώρου μάλλον θα βγουν μόνο από το πρώτο ημίχρονο (σκορ ημιχρόνου 2-1), όπου ο Κοφινάς ήταν απόλυτα αξιόμαχος. Σκόρερ των πρωταθλητών ανεδείχθησαν κατά σειρά οι Σέργης 2, Σίμος, Παπαγιαννάκης και Μίζερος 2. 
Να τονίσουμε πως παράπονα ακουστήκαν για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που παρουσιάζει διάφορα προβλήματα.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

O Στέφανος Μουλάκης στον Ατρόμητο

Ο Στέφανος Μουλάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Πριν από λίγο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ατρομήτου, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν, για την έναρξη της συνεργασίας τους. 



Υ.Γ.  Όσον αφορά ένα παντελώς αυθαίρετο σχόλιο που διαβάσαμε σε άλλο ιστότοπο, έχουμε να πούμε πως  το «φαίνεται» από την πραγματικότητα, απέχει έτη φωτός

Μάλλον συντελείτε αδικία στην κλήρωση του κυπέλλου.


Κατά την προσωπική μας άποψη μάλλον συντελείτε μία αδικία στην κλήρωση του κυπέλλου, την οποία ας λάβουν υπόψη οι υπεύθυνοι από του χρόνου. Στην χειρότερη, θα έπρεπε όλες οι ομάδες τις Α΄Κατηγορίας να είναι φιλοξενούμενες. Στα χαρτιά, όλες οι ομάδες της Β΄ Κατηγορίας είναι ασθενέστερες σε σχέση με αυτές της Α΄Κατηγορίας. Θα έπρεπε λοιπόν ο παράγων έδρα (όπου υπάρχει), να ισοφαρίζει αυτό το θεωρητικό χάντικαπ των «μεγάλων» ομάδων, έτσι ώστε οι ομάδες της Β΄Κατηγορίας να μην αισθάνονται σε ρόλο κομπάρσου.

Στην καλύτερη όμως περίπτωση θα έπρεπε όλοι να μπαίνουν στο ίδιο «τσουβάλι». Το κύπελλο είναι ένας θεσμός, στον οποίον οι πάντες θα πρέπει να ελπίζουν σε διάκριση και ιδίως σε μία τοπική κοινωνία. Ο παράγον τύχη (με την κλήρωση) θα πρέπει να υπάρχει προς όφελος και των «μικρών» ομάδων καθώς και αυτές έχουν δικαίωμα στο «όνειρο». Εξάλλου ο κυπελλούχος προσθέτει απλά ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη του, δεν ανεβαίνει κατηγορία.

Όσον αφορά την κλήρωση ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στην έδρα του την Δόξα.Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Αι Γιώργη.

Γ.ΡΑΠΤΑΚΗΣ

Η κλήρωση του πρωταθλήματος για τον Ατρόμητο


Με ντέρμπι ξεκινά τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος καθώς την 1η αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον Κανάρη.

Το πρόγραμμα του πρώτου γύρου:

1η Αγωνιστική
Κανάρης – Ατρόμητος

2η Αγωνιστική
Ατρόμητος – Ηρακλής

3η Αγωνιστική
Ελάτα – Ατρόμητος

4η Αγωνιστική
Δάφνη – Ατρόμητος

5η Αγωνιστική
Ατρόμητος – Καλαμωτή

6η Αγωνιστική
Κοφινάς – Ατρόμητος

7η Αγωνιστική
Ατρόμητος – Άτλας

8η Αγωνιστική
Μικρασιατική – Ατρόμητος

9η Αγωνιστική
Ατρόμητος – Λαίλαπας

10η Αγωνιστική
Ατρόμητος – Βαρβασιακός

11η Αγωνιστική
Καρυές – Ατρόμητος

12η Αγωνιστική
Ατρόμητος – Όμηρος

13η Αγωνιστική
Πύργος - Ατρόμητος

Παραλίγο να μείνει ξανά χωρίς γήπεδο ο Ατρόμητος


Μάλλον λόγω τύχης ο Ατρόμητος μπόρεσε σήμερα να προπονηθεί στο γήπεδό του.  Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η φωτιά έφτασε μία ανάσα από τον περίβολο του γηπέδου. Ο όλεθρος αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή καθώς την ώρα που μία κουκουνάρα πετάχτηκε φλεγόμενη δίπλα στο γήπεδο, περνούσε ένα ελικόπτερο φορτωμένο με τον κάδο του νερό. Ευτυχώς το πλήρωμα αντιλήφθηκε τις εκκλήσεις των κατοίκων, αδειάζοντας το κάδο  του στον πυρήνα της φωτιάς που ήδη είχε ξεσπάσει.


Το γήπεδο μπορεί να γλύτωσε αλλά τριγύρω από αυτό, το θέαμα είναι  θλιβερό και αποκρουστικό. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους καπνούς από την πυρκαγιά στην Σιδηρούντα που βρισκόταν σε εξέλιξη, να είναι ορατοί και πυκνοί.

























Και για να έχουμε μία σύγκριση βάλαμε και αυτές τις δύο φωτογραφίες

Γ.ΡΑΠΤΑΚΗΣ


Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ολοσχερής καταστροφή. Οδύνη, θλίψη και μεγάλος πόνος.


Είναι οι μόνες λέξεις που έρχονται αυτή τη στιγμή στο νου κάθε λογικού ανθρώπου, για τον όλεθρο που συνεχίζει να συντελείτε  στο νησί της Χίου. Στάχτες και αποκαΐδια παντού. Η φύση θα βρει με τον καιρό τον τρόπο να επουλώσει τις πληγές της. Οι άνθρωποι θα τα καταφέρουν ποτέ?   

Γ.ΡΑΠΤΑΚΗΣ


Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – 1η Προπόνηση


Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο κέντρο των αδελφών Κύλη όπου αφού απόλαυσαν το καφεδάκι τους με θέα την Χίο και παρέλαβαν το αθλητικό υλικό για τις προπονήσεις, μετά μετέβησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του χωριού και υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, ξεκίνησε για φέτος ο μαραθώνιος των προπονήσεων.



Η 1η προπόνηση έγινε με παρουσία 22 ποδοσφαιριστών, αρκετών νεαρών του χωριού και των νέων αποκτημάτων, σε πολύ καλό κλίμα.

Πριν να ξεκινήσει η προπόνηση, παρουσιάστηκαν οι στόχοι για την φετινή χρονιά από τον προπονητή και δόθηκαν οι οδηγίες για τις επόμενες προπονήσεις.


Εμείς ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική  χρονιά, υγεία στους αθλητές μας και να είναι εφοδιασμένοι με πολύ υπομονή γιατί η προσπάθεια θα είναι κοπιαστική και δύσκολη.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Μεταγραφές Ποδοσφαιριστών - Ανακοίνωση


Άλλοι δύο (2) ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από την ομάδα μας.
ΝΥΚΤΑΣ Δ.
ΓΩΝΙΑΣ Κ.

Την Παρασκευή 10/08/2012 κι ώρα 17:00 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών με την Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας στο κέντρο των αδελφών Κύλη. 
Θα γίνει συζήτηση γύρω από τα διάφορα αγωνιστικά θέματα κι ενημέρωση των ποδοσφαιριστών για το πρόγραμμα προπονήσεων που θα ακολουθήσει.
Θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό και στη συνέχεια θα μεταβούν στο γήπεδο για την 1η προπόνηση.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι προπονήσεις τις επόμενες εβδομάδες θα είναι καθημερινές, θα ξεκινούν γύρω στις 18:30 και θα γίνονται στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου στη θέση «Λημνί».
Από την επικοινωνία που είχε η Διοίκηση με την ΕΠΣ Χίου, ξεκαθαρίστηκε ότι η ομάδα μας δεν πρόκειται να έχει επιπτώσεις από την μη συμμετοχή της στην Δ Εθνική, αντιθέτως θα τις αφαιρεθούν 2 βαθμοί από την μη συμμετοχή της στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πέλοπα Κιάτου στους αγώνες μπαράζ.